11 Eylül 2010 Cumartesi

Highlife Duvar Tipi Multi Split Klimalar

Yüksek Verim ve Sessiz Çalışma
Kullanılan yüksek verimli kompresörler çok sessiz ve uzun ömürlüdür. Ve bu kompresörler tüm cihazlarda izole edilmiştir. Mükemmel ve güvenlidir ; ekstra enerji kaybına imkan vermezler. Büyük çaplı iç ünite serpantin dizaynı ile soğutma yüzeyleri arttırılmış ve hava sesi minumuma indirilmiştir.İç ünite fanı mikro işlemci ile kontrol edilir. Fan hızı değişimleri kesinlikle hissedilmez.

Koku Giderici, Statik Hava Filtresi
Ön hava filtresi büyük toz partiküllerini tutar.İçerdeki statik koku giderici filtre ise sigara dumanını, tozu , polenleri ve 0,01 mikron çaptaki partikülleri yok eder. Yeni tip koku giderici filtrelerde japon ürünü güçlü mikrop öldürücü materyaller kullanılmaktadır.Bu filtreler geniş temizleme etkisine sahiptir.Ve verimler %95' ten fazladır.Farkluı ortam ihtiyaçlarına cevap verebilirler. Bu sayede herkes doğal bir serinliğin keyfini çıkarabilirler.

''Akıllı'' Kontrol Sistemi
Akıllı kontrol sistemi sayesinde kullanım çok kolaydır. Akıllı kontrol kendi başına karar veren özel yazılım sistemine verilen addır. Kullanıcı,uzaktan kumandada bu modu seçtiğinde üstün teknolojiye sahipelektronik kart ve sensörler , algıladığı ortam sıcaklık değerlerine göre ısıtma , soğutma ve nem alma konumlarının hangisinde çalışacağına kendisi karar verir. Ortamın sıcaklık ve nem değerleri bu özellik sayesinde sürekli olarak sabit tutulur. Kullanıcı dilediğindehafızadaki standart değerleri değiştirip, kendi konfor şartlarını da oluşturabilir.

İki Kompresörlü Multi Split Klima
İki iç ünitenin bir dış üniteye bağlı olarak çalıştğı multi split klimalar dış ünitenin koyulacağı yerin sınırlı olduğu durumlarda yer tasarrufu sağlar. İki kompresörlü olması ve ili ayrı soğutucu akışkan devresi sayesinde ünitelerin biri ısıtma yaparken biri soğutma yapabilir.

Green Sign Özelliği
Green Sign özelliğisayesinde her an ayarlanan ve ölçülen oda sıcaklığı cihaz üzerinden görülebilir.Hassas kontrolle enerji tasarrufu sağlanır.

Akıllı Klape Kontrol Sistemi
Hava yönlendirici klape 5 farklı açıdan ayarlanabilir.Akıllı Klape kontrol sistemi yoğuşma koruması ve ısıtmada hava etkisinden koruma sağlar.Isıtma ve soğutmada akıllı kontrol sayesinde uygun klape konumunu kendisi seçer.

  • Soğutma Kapasitesi : (7500 x 2 ) Btu/h
  • Isıtma kapasitesi : ( 8000 x 2 )Btu/h
  • Yüksek verim ve sessiz çalışma
  • 3 Kademeli hassas filtreleme
  • Akıllı kontrol
  • Bağımsız nem alma modu
  • Birbirinden bağımsız 2 cihaz çalışır. 2 farklı kompresör 2 bağımsız devre oluşmasını sağlar. İç ünitelerden biri ile ısıtma yaparken diğeri ile soğutma yapılabilir.
  • Dış ünitenin koyulacağı sınırlı değerler için ideal çözüm
  • Programlama özelliği
  • Uzaktan kumanda

Hiç yorum yok: