11 Eylül 2010 Cumartesi

Highlife Duvar Tipi Split Klimalar

Highlife Duvar Tipi Split Klimalar 5 farklı kapasite seçeneği ile evinizde veya iş yerinizde dört mevsim rahatlık ve konfor sağlar.

Yüksek Verim ve Sessiz Çalışma
Kullanılan yüksek verimli kompresör çok sessiz ve uzun ömürlüdür.Ayrıca bu kmopresörler tüm cihazlarda izole edilmiştir. Mükemmel vegüvenlidir : ekstra enerji kaybına imkan vermezler.Özel

üç parçalıiç ünite serpantin dizaynı ile soğutma yüzeyleri arttırılmış ve hava sesiünite serpantin dizaynı ile soğutma yüzeyleri arttırılmış ve hava sesiminumuma indirilmiştir. İç ünite fabı mikro işlemci ile kontrol edilir.Fanhızı değişimleri kesinlikle hissedilmez.

Koku Giderici , Statik Hava Filtresi
Ön hava filtresi büyük toz partiküllerini tutar. İçerdeki statik kokugiderici filtre ise sigara

dumanını , tozu , polenleri ve 0,01 mikron çaptaki partikülleri yok eder. Yeni tip koku giderici filtrelerde japonürünü güçlü mikrop öldürücü materyaller kullanılmaktadır.Bu filtrelergeniş temizleme etkisine sahiptir ve verimleri % 95'ten fazladır.Farklıortam ihtiyaçlarına cevap verebilirler. Bu sayede herkes doğal bir serinliğin keyfini çıkarabilir.

''Akıllı'' Kontrol Sistemi
Akıllı kontrol sistemi sayesinde kullanım çok kolaydır.Akıllı kontrolkendi başına karar verebilen özel yazılım sistemine verilen addır.Kullanıcı ,uzaktan kumandada bu modu seçtiğinde üstün teknolojiye sahip elektronik kart ve sensörler , algıladığı ortam sıcaklık değerinegöre ısıtma, soğutma ve nem alma değerleri bu özellik sayesinde sürekli olarak sabit tutulur.Kullanıcı dilediğinde hafızadaki standart değerleri değiştirip , kendi konfor şartlarını da oluşturabilir.

Green Sign Özelliği
Green sign özelliği sayesinde her an ayarlanan ve ölçülen oda sıcaklığı cihaz üzerinden görülebilir. Hassas kontrole enerji tasarrufu sağlanır.

Akılı Klape Kontrol Sistemi
Hava yönlendirici klape 5 farklı açıda ayarlanabilir. Akıllı klape kontrol sistemi yoğuşma koruması ve ısıtmada soğuk hava etkisinden koruma etkisinden koruma sağlar.Isıtma ve soğutmada akıllı kontrol sayesinde uygun klape konumunu kendisi seçer.

  • Soğutma kapasiteleri: 7.000 - 9.000 -12.000 - 18.000 - 25.000 Btu/h
  • Kullanılan kompresörler yüksek verimli, çok sessiz ve uzun ömürlüdür.
  • Üç kademeli filtrasyonu ile toz partikülleri, sigara dumanı, polenler ve çeşitli kokuları temizler.
  • "Akıllı" Kontrol sistemi ile kolay kullanım sağlar. Oda sıcaklığı ve nem oranı otomatik olarak sabit tutar.
  • Green Sign özelliği sayesinde her an ayarlanan ve ölçülen oda sıcaklığını gösterir.
  • Akıllı Klape Kontrol Sistemi ile yoğuşma koruması ve ısıtmada soğuk hava etkisinden koruma sağlar. Isıtma ve soğutmada "Akllı Kontrol" sayesinde 5 farklı açıdan uygun klape konumunu seçer.
  • Likit kristal ekranlı uzaktan kumanda ile kolayca kumanda edilir.
  • Bağımsız nem alma moduna sahiptir.
  • 25.000 Btu/h profesyonel seride 50m bakır boru çekilebilmektedir.

Hiç yorum yok: